Vi, IVY & OAK GmbH, Monbijouplatz 4, 10178 Berlin, Tyskland (Imprint), driver webbplatsen www.ivy-oak.com. Vi ansvarar därför för insamling, bearbetning och användning av dina personuppgifter när det gäller bestämmelser om datasäkerhet när du besöker vår webbplats.

Vårt dataskyddsansvarige kan nås via ovannämnda e-postadress samt via e-postadressen datenschutz@ivy-oak.com.

Personuppgifter är information om dina personliga eller faktiska omständigheter. Detta inkluderar ditt namn, din e-postadress och din adress samt all annan information som gäller din person eller identitet.

Vi använder dina personuppgifter i enlighet med gällande bestämmelser om integritetsskydd. Nedan beskriver vi vilka data vi samlar in, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har när det gäller användningen av dina data:

I. TILLÄMPNINGSOMRÅDE OCH SYFTEN MED INSAMLING, BEARBETNING OCH ANVÄNDNING AV PERSONUPPGIFTER

1. När du besöker vår webbplats

När du besöker vår webbplats sparar våra servrar tillfälligt all åtkomst i en loggfil. Följande data registreras automatiskt utan åtgärd från din sida och lagras tills de raderas automatisk:

  • IP-adressen för åtkomstdatorn,
  • datum och tid för åtkomst,
  • namn och webbadress för den åtkomna filen,
  • den webbplats från vilken du kom till vår webbplats (hänvisning),
  • datorns operativsystem och den webbläsare som används av dig,
  • namnet på din Internet-leverantör.

Dessa data samlas in och bearbetas för att underlätta användningen av vår webbplats (skapa anslutningen), garantera långsiktig systemsäkerhet och stabilitet och optimera vår webbtjänst, såväl som för interna statistiska ändamål. Det här gör det inte möjligt för oss att identifiera dig som en enskild person.

Rättslig grund är art. 6 Abs. 1 Satz 1 lit. f) DSGVO. Dina data raderas så snart det inte finns något behov av att uppfylla deras ursprungliga syfte. När vi samlar in data för att tillhandahålla sidan, så kommer detta att bli fallet när du stänger webbläsarsessionen.

Dessutom använder vi också cookies och webbanalys vid besök på vår webbplats. Du kan hitta mer detaljerad information om detta i avsnitten III, IV och V.

2. När du prenumererar på vårt nyhetsbrev

Härunder vill vi förklara vårt nyhetsbrev, registrerings-, leverans- och statistiska analysprocesser samt din rätt till återkallande. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar du dessa villkor.

Innehåll i nyhetsbrev

Vi skickar endast nyhetsbrev, e-postmeddelanden och ytterligare elektroniska meddelanden med kommersiellt syfte (härmed "nyhetsbrev") med ditt uttryckliga godkännande eller baserat på en lagstadgad grund. Så länge som innehållet beskrivs lämpligt under prenumerationsprocessen, ligger det till grund för ditt avtal.
Dessutom innehåller vårt nyhetsbrev information om aktuella erbjudanden och kampanjer.

Dubbel opt-In och loggning

Prenumeration på vårt nyhetsbrev fungerar med en dubbel opt-in-process. Det innebär att du, efter att ha skrivit in din e-postadress, kommer att få ett e-postmeddelande med en länk för bekräftelse. Detta är nödvändigt för att förhindra skräppost.
Prenumerationen loggas för att följa lagkrav. Detta inkluderar loggning av prenumerations- och bekräftelsestiden samt IP-adressen. Dessutom kommer dina data som ändras inom Mailchimp att loggas.

Användning av “MailChimp” som serviceleverantör

Vårt nyhetsbrev distribueras via "MailChimp", en e-postplattform från den amerikanska leverantören Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, USA.

Både e-postadresserna till våra abonnenter samt den samlade informationen (som förklaras här) kommer att lagras på MailChimp-servrar i USA. Mailchimp använder dessa data för att skicka ut och analysera nyhetsbrevet på uppdrag av IVY & OAK.
Dessutom kan MailChimp använda dessa data för att förbättra sin egen tjänst, t.ex. optimera den tekniska distributionen, visa e-posten på lämpligt sätt eller av kommersiella skäl, för att göra det möjligt att se landet där mottagaren är lokaliserad. MailChimp tillhandahåller inte uppgifterna till någon tredje part.

Vi litar på pålitligheten hos MailChimps IT- och datasäkerhet. MailChimp är certifierat enligt US-EU-dataskyddssavtalet "Privacy Shield" och förbinder sig härigenom att följa europeisk lagstiftning om dataskydd. Dessutom har vi skrivit ett "Databearbetningsavtal". I detta avtal förbinder Mailchimp sig att skydda våra kunders data, bearbeta vår data baserat på vår dataskyddslag och överlåter särskilt inte data till någon tredje part.

Du kan se MailChimps dataskyddsspolicy här.

Registreringsdata

För att prenumerera på vårt nyhetsbrev räcker det att uppge din e-postadress.

Statistisk analys

Nyhetsbrevet innehåller så kallade "web-beacons". Det är en pixelfil, som kallas av MailChimp-servern när du öppnar nyhetsbrevet. Med detta lagras teknisk information om den använda webbläsaren, ditt system, IP-adress och tidpunkt. Dessa data används för att förbättra tekniska tjänster och distributionskvalitet.

Dessutom lagras information om och när nyhetsbrevet öppnades av användaren och vilka länkar som har klickats.
Denna information kan vara relaterad till en specifik användare, men vi insisterar explicit på att inte spåra en enda användare varken från IVY & OAK:s eller MailChimps sida. Denna information hjälper oss bara att identifiera det allmänna användarbeteendet på grund av användningen av vårt nyhetsbrev och förbättra innehållet mot den optimala användarupplevelsen.

Onlinesamtal och datahantering

Det finns scenarier där vi omdirigerar kunden till webbsidor i MailChimp. T.ex. innehåller vårt nyhetsbrev en länk som tillåter användaren att se nyhetsbrevet på nätet, där den här sidan lagras på MailChimp-servrar. Dessutom kan användarna korrigera deras data, t.ex. e-postadress, senare. MailChimps dataintegritetsmeddelande är också endast tillgängligt på deras webbplatser.

Vi vill påpeka att MailChimp använder cookies på deras webbplatser vilket tillåter datainsamling av personuppgifter via MailChimp, deras partners och tjänsteleverantörer som används (t.ex. Google Analytics).
Vi har ingen inverkan på den processen. Du kan få mer information om MailChimps dataintegritetsmeddelande.
Dessutom vill vi informera dig om din rätt till återkallelse inom EWR (se http://www.aboutads.info/choices/ och http://www.youronlinechoices.com/).

Avslutande av prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration. Detta inbegriper att du inte tar emot IVY & OAK-nyhetsbrev från MailChimp och ingår i statistisk analys.
Det finns ingen separat återkallelse av statistisk analys och nyhetsbrev.

Du kan begära att prenumerationen avslutas när som helst utan några extra kostnader förutom kommunikationskostnader baserade på baspriser. För att göra det, skicka oss ett skriftligt meddelande (t.ex. e-post, brev) till de kontaktuppgifter som finns i början av vår integritetspolicy. Dessutom hittar du en länk för att avsluta prenumerationen i varje e-postmeddelande som du får från oss.

Individuella produktrekommendationer & analyser

Som en uppskattad kund hos IVY & OAK erbjuder vi kostnadsfri information om de produkter du beställt, samt produktrekommendationer via e-post. Informationstjänsten samt våra produktrekommendationer erbjuds till alla kunder, oavsett om du prenumererar på nyhetsbrevet. Detta är för att ge dig information om våra produkter och erbjudanden som passar din orderhistorik och kan vara intressanta för dig baserat på vad du köpt nyligen. När vi gör det uppfyller vi självklart alla relevanta lagkrav. Du kan begära att avsluta prenumerationen på vår informationstjänst och/eller produktrekommendationer när som helst utan några ytterligare kostnader förutom kommunikationskostnaderna baserade på baspriser. För att göra det, skicka oss ett skriftligt meddelande (t.ex. e-post, brev) till de kontaktuppgifter som finns i början av vår integritetspolicy. Dessutom hittar du en länk för att avsluta prenumerationen i varje e-postmeddelande som du får från oss.

Behandlingen här baseras på art. 6 para. 1 lit. f) GDPR. Vårt berättigade intresse är att marknadsföra våra produkter. Vi lagrar din data för detta syfte så länge du inte gör invändningar mot användningen.

För att fortsätta att förbättra vår kundupplevelse och för att skydda dig mot oönskade annonser använder vi både informationen som genereras automatiskt och den information du ger oss för att skräddarsy våra kampanjer individuellt efter dina intressen. Vi använder endast informationen i sin pseudonymform, till exempel kvitton och läsbekräftelse på e-postmeddelanden, din orderhistorik, datum och tider för webbplats- eller produktsidebesök. Analysen och utvärderingen av denna information gör det möjligt för oss att skicka skräddarsydda kampanjer som kan vara av intresse för dig, till exempel i form av nyhetsbrev, produktrekommendationer, postreklam eller broschyrer i paket. Om du inte vill få några personliga annonser kan du begära att sluta ta emot dem eller alternativt, för att skräddarsy dem bättre till dina intressen, när som helst utan några extra kostnader än kommunikationskostnaderna baserade på baspriser kontakta oss. För att göra det, skicka oss ett skriftligt meddelande (t.ex. e-post, brev) till de kontaktuppgifter som finns i början av vår integritetspolicy. Dessutom hittar du en länk för att avsluta prenumerationen i varje e-postmeddelande som du får från oss.

Behandlingen här baseras på art. 6 para. 1 lit. f) GDPR. Vårt berättigade intresse är att marknadsföra våra produkter. Vi lagrar din data för detta syfte så länge du inte gör invändningar mot användningen.

Rättslig grund dataskyddslagen

Baserat på kraven i den allmänna dataskyddsförordningen (GDPR) som trädde i kraft den 25 maj 2018 informerar vi dig om att din prenumeration på vårt nyhetsbrev är baserat art. 6 par. 1 lit. a, art. 7 DSGVO samt 7 § art. 2 Nr. 3, bzw. art. 3 UWG.

Användning av MailChimp bygger på statistisk analys och loggning av prenumerationsprocessen baseras på vårt berättigade intresse per 6 art. 1 lit. f DSGVO. Vårt intresse går att använda med både användarvänlig och säker serviceleverantör, som följer våra kommersiella behov och våra kunders förväntningar.

Vi informerar dig om att du kan avsäga dig framtida bearbetning av dina personuppgifter enligt art. 21 DSGVO när som helst. Särskilt kan du avsäga dig direktpost.

3. När du använder kontaktformuläret

    Du kan använda kontaktformuläret på vår webbplats för allmänna önskemål. Ditt namn, en giltig e-postadress och anledningen till kontakten är obligatoriska. Ytterligare uppgifter är inte obligatoriska.

    Vi samlar in dessa uppgifter för att känna till vem som skrev meddelandet och att svara individuellt och via den metod du har angett (via mail, telefon eller e-post).

    4. Kundkonto

      Vid registrering som kund lagrar vi endast data i den omfattning som verkligen krävs. Databehandling sker i syfte att förbättra din shoppingupplevelse, samt för att optimera våra uppfyllandeprocesser.
      Databehandlingen sker enligt art. 6 para. 1 lit. en DSGVO med ditt uttryckliga samtycke. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke utan att beröra legitimiteten för databehandlingen baserat på ditt samtycke tills det att du avsäger dig. Ditt konto kommer att raderas efter detta.

      Du kan även skapa ett konto med dina sociala profiler på Facebook och Instagram. Om du registrerar dig via Facebook eller Instagram skapar vi automatiskt ett konto med samma e-postadress som du använder för ditt valda sociala konto. Om du samtycker till att överföra nämnda data, identifierar Facebook eller Instagram dig och omdirigerar dig till vår sida. Med detta kommer Facebook eller Instagram att ställa in en cookie, så att de kan känna igen dig. Med registrering via Facebook eller Instagram överförs data, vilket gör att vi kan skapa ett användarkonto. Du kan avsäga dig denna överföring när som helst inom ditt Facebook- eller Instagram-konto. Du har möjlighet att när som helst ta bort kopplingen mellan ditt sociala konto och ditt konto hos IVY & OAK. Om du vill göra det, vänligen logga in på ditt sociala konto på Facebook eller Instagram, gå till inställningar, hitta och redigera de anslutna apparna.

      Genom att använda inloggningsknappen för Instagram godkänner du att dela följande data:

      • Offentlig media och profilinformation

      Genom att använda inloggningsknappen för Facebook godkänner du att dela följande data:

      • Allmän profilinformation (användarnamn, ålder, profilbild och eventuellt ytterligare information)
      • E-postadress
      II. UTLÄMNANDE AV UPPGIFTER TILL TREDJE PART FÖR AVTALSÄNDAMÅL

        Vi delar endast dina personuppgifter med tredje parter om du uttryckligen har godkänt detta, om vi är skyldiga att göra det, eller om det är nödvändigt för att hävda våra rättigheter, i synnerhet för att upprätthålla fordringar som härrör från avtalsrelationen.

        Utöver detta kommer vi att lämna ut dina uppgifter till tredje part i den utsträckning detta är nödvändigt för att behandla avtalet. Vi samarbetar med externa företag för att bearbeta våra olika betalningstransaktioner: De är Paypal Deutschland GmbH, Am Marktplatz 1, 14532 Europaparc Dreilinden, när du betalar via Paypal och Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, när du betalar via Klarna. Klarna granskar och utvärderar de uppgifter du lämnat och vid ett legitimt intresse utförs ett datautbyte med andra företag och kreditvärderingsinstitut. Dina personuppgifter behandlas i enlighet med gällande dataskyddslag enligt beskrivningen i Klarnas integritetspolicy.

        Ytterligare tredjepartsleverantörer, som är nödvändiga för att utföra avtalen, är: fraktleverantörer, leverantörer av logistiktjänster, tjänsteleverantörer för behandling av våra beställningar samt som webbhostingföretag. I alla händelser följer vi strikt alla lagkrav.
        Data som lagras begränsas till vad som är absolut nödvändigt.

        Personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part för något annat ändamål.

        III. COOKIES

        Vi använder webbplatscookies på flera områden på vår webbplats. Cookies är små filer som din webbläsare genererar automatiskt och som lagras på enhetens (bärbar dator, surfplatta, smarttelefon, m.m.) hårddisk när du besöker vår webbplats. Cookies skadar inte din enhet och innehåller inga virus, trojaner eller annan skadlig programvara

        Cookies lagrar information som genereras när du besöker vår webbplats med din specifika enhet. Detta innebär dock inte att vi får omedelbar information om personuppgifter.

        Vi använder cookies för att ge dig en mer användarvänlig webbdesign. Vi använder sessionscookies för att känna igen att du tidigare har besökt specifika sidor på vår webbplats. Inställningar (t.ex. språk) för ditt besök kan lagras. Dessa sessionscookies raderas automatiskt när du lämnar vår webbplats.

        Dessutom använder vi cookies för att utvärdera användningen av vår webbplats statistiskt och optimera vårt erbjudande till dig (avsnitt IV) och för att ge dig intressebaserad information (avsnitt V). Dessa cookies, till exempel, identifierar dig som registrerad användare utan att logga in. Dessa cookies raderas automatiskt efter en viss tid (som anges i tabellen nedan).

        Användningen av cookies låter oss inte få nya personuppgifter om dig som en onlinebesökare. Majoriteten av webbläsare accepterar cookies automatiskt. Du kan dock konfigurera din webbläsare för att avvisa cookies eller att meddela dig när du får en ny cookie.

        Inaktivering av cookies kan leda till att du inte kan använda alla funktioner på vår webbplats.

        Följande cookies används:

        Cookie

        Description

        Lifetime

        Newsletter_pagecount

        Räknar de besökta sidorna för att identifiera när en popup om nyhetsbrevet ska visas

        7 dagar

        Newsletter_status

        Om användaren redan har sett nyhetsbrevet bör hen inte se det igen. Denna information hanteras av denna cookie.

        7 dagar

        Visited_top_banner

        Om texten högst upp om leveransalternativ redan har visats och klickats på ska den visas igen.

        30 dagar

        Visited_cookie

        Om texten högst upp om cookies redan har visats och klickats på ska den inte visas igen.

        30 dagar

        PHPSESSID

        Unikt ID för servern för att identifiera den aktuella användarsessionen.

        den nuvarande användarsessionen

        woocommercecart_hash

        Shopsystemet kontrollerar om något ändrats i varukorgen.

        Varukurogens livslängd (stängs genom köp, återställs genom att ta bort artiklar från varukorgen)

        woocommerce_items_in_cart

        wp_woocommerce_session+md5-hash

        Identifierar unikt kundens varukorg

        Varukurogens livslängd (stängs genom köp, återställs genom att ta bort artiklar från varukorgen)

        wpml_referer_url

        Sparar kundens senaste besökta sida av språkskäl

        1 dag

        icl_current_language

        Sparar det aktuella valda språket för kunden

        1 dag

        Förutom cookies använder vi lokala lagringsobjekt för följande funktionalitet:

        • ds_recently_viewed_6: Användaren får en överblick över nyligen visade produkter. Denna information lagras så länge webbläsarens lokala cache är aktiv.

        IV. WEBBANALYS

        1. Google Analytics

        För att skapa en positiv designupplevelse och för kontinuerlig optimering av våra webbplatser använder vi Google Analytics, en webbanalystjänst från Google Inc., 1600 Amphitheatrae Parkway, Mountain View, CA 94043 USA. Informationen som cookies genererar om din användning av denna webbplats (inklusive din IP-adress) överförs till en server tillhörande Google i USA och lagras där. IP-adresser är anonymiserade för att utesluta all möjlighet till sådan sammankoppling (IP-maskering). Informationen används för att utvärdera användningen av webbplatsen, sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet och att tillhandahålla ytterligare tjänster i samband med webbplats- och internetanvändning för marknadsundersökningar och behovsbaserad utformning av dessa webbsidor. Dina uppgifter kommer inte att kopplas till annan data från Google.

        Denna information får endast vidarebefordras till tredje parter i den utsträckning det tillåts enligt lag eller i den mån dessa parter behandlar uppgifterna för uppdragsgivaren.

        Du kan förhindra installation av cookies genom att justera din webbläsare i enlighet med detta. I detta fall är det dock möjligt att inte alla funktioner på webbplatsen är tillgängliga för användaren i sin fulla omfattning.

        Du kan också förhindra att data genereras av cookien och din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) och bearbetningen av dessa data av Google, genom att ladda ner och installera ett webbläsartillägg.

        Som ett alternativ till ett webbläsartillägg, speciellt för webbläsare på mobila enheter, kan du också undvika insamling av information från Google Analytics genom att klicka på den här länken. En opt-out-cookie används då, vilket förhindrar framtida insamling av din information när du besöker denna webbplats. Opt-out-cookies gäller endast den här webbläsaren och vår webbplats, och denna cookie lagras på din enhet. Skulle du ta bort cookies i den här webbläsaren måste du ställa in opt-out-cookien igen.

        Ytterligare information om Google Universal Analytics finns på hjälpsidorna för Google Analytics.

        Vi litar på tillförlitligheten hos Googles IT- och datasäkerhet. Google är certifierade enligt US-EU-dataskyddsavtalet "Privacy Shield" och förbinder sig härmed att följa EU:s lagstiftning om dataskydd.

        2. FullStory

          Denna webbplats använder Fullstory, en webbanalystjänst från Fullstory Inc., 818 Marietta Street, Atlanta, GA 30318, USA. Fullstory registrerar användarbeteende på vår webbplats. Med besökarnas inspelningar kan IVY & OAK analysera dem och sedan förbättra besökarnas webbplatsupplevelse. Fullstory lagrar och samlar in data i anonym form med hjälp av cookies. Spårningen (det vill säga insamlingen av data som genereras av cookien och är kopplad till användningen av webbplatsen) kan när som helst avaktiveras. Följ anvisningarna på https://www.fullstory.com/optout.
          Vi litar på tillförlitligheten hos FullStorys IT- och datasäkerhet. FullStory är certifierade enligt US-EU-dataskyddsavtalet "Privacy Shield" och förbinder sig härmed att följa EU:s lagstiftning om dataskydd.

          Mer information om FullStorys integritetspolicy finns här.

          3. Criteo dataintegritet

            Vi använder teknologin från Criteo (Criteo GmbH, Unterer Anger 3, 80331 München) för att spåra information om våra kunders surfbeteende av marknadsföringsskäl. Detta händer på ett helt anonymt sätt och cookies ställs in för detta.

            Criteo kan analysera surfbeteendet och kan sedan rekommendera lämpliga produkter på annonsbanners när man besöker andra webbplatser. I inget fall kan anonyma data användas för att identifiera en enskild person. Uppgifterna som lagras av Criteo används endast för att förbättra vårt marknadserbjudande. På en annons kan du hitta ett litet "i" (för information). Om du klickar på den här länken får du en sida som förklarar systemet och låter dig avstå från att vara med. Efter det ställs en opt-out-cookie in, som förhindrar att annonserna visas för dig. Ingen data överförs till någon tredje part.
            Ytterligare information om Criteos integritetspolicy finns här och <href = "https://www.criteo.com/de/privacy/">här för opt-out-alternativ.

            4. Bing Ads

              Vi använder onlineannonseringstjänsten “Bing Ads” och konverteringsspårning som en del av Bing Ads. Bings konverteringsspårning är en tjänst som tillhandahålls av Microsoft Corporation One Microsoft Way Redmond, WA 98052-6399 USA.

              När du klickar på en annons från Bing placeras en konverteringsspårningscookie på din dator. Dessa cookies är giltiga i 30 dagar, innehåller inga personuppgifter och används därför inte för personlig identifiering.

              Om du besöker särskilda sidor på vår webbplats och cookien in har gått ut kan vi och Bing se att du har klickat på annonsen, och nådde den sidan. Varje Bing Ads-kund får en unik cookie. Därför finns det inget sätt för cookies att spåras genom Bing-kundens webbplats.

              Informationen som samlas in med konverteringscookien används för att skapa konverteringsstatistik för Bing-kunder som har valt att använda sig av konverteringsspårning. Detta visar det totala antal användare som har klickat på annonser och som har tagits till en sida som taggats med en konverteringsspårningstagg för kunden. Det finns dock ingen information som personligen identifierar användare.

              Om du inte vill delta i spårningen kan du göra invändningar mot den genom att hindra installationen av cookies, genom att ändra inställningar i din webbläsare (inaktiveringsalternativ). Du kommer då inte att inkluderas i statistiken för konverteringsspårning. Ytterligare information och Bing Ads integritetspolicy går att hittas här: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement

               

              5. Ve Interactive

                Vi använder tjänster från Ve Interactive DACH GmbH (Französische Straße 47, 10117 Berlin, hädanefter "Ve"). När de erbjuder sina tjänster samlar Ve in personuppgifter från användare som besöker år webbplats. För detta syfte använder Ve cookies, och andra liknande tekniker. Detaljerad information om de tekniker Ve använder går att hittas i Ves cookiepolicy. Ett stycke om det syfte för vilket Ve samlar in personuppgifter finns tillgängligt i Ves integritetspolicy. Vanligtvis samlar Ve in personuppgifter från användare, genom användningen av cookies, speciellt kontaktuppgifter och beteendedata. Ve använder dessa personuppgifter för att dra slutsatser om användarens personliga preferenser och för att anpassa användarens webbupplevelse, till exempel genom att visa anpassade erbjudanden vid besök på kundens webbplatser, eller liknande anpassning av kundens webbplats för användare och genom att visa anpassad reklam vid besök på kundens webbplats eller tredje parters webbplats. Ve och vi är gemensamt ansvariga för insamlingen av personuppgifter enligt artikel 26 GDPR. Detaljer går att hitta i Ves integritetspolicy.

                Slutanvändare kan förhindra att deras personuppgifter bearbetas av Ve på olika sätt. De tillgängliga alternativen för att förhindra databearbetning finns i Ves integritetspolicy, bland annat optout-knappen på https://www.ve.com/de/datenschutzerklaerung#opting-out eller IAB Europes optout-alternativ på http://www.youronlinechoices.com/opt-out-interface.

                6. Google AdWords (Online Marketing und Conversion Tracking)

                Vi använder onlineannonseringsprogrammet “Google Ads” och konverteringsspårning som del av Google Ads. Googles konverteringsspårning är en del av analystjänsten som tillhandahålls av Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google"). När du klickar på en annons från Google placeras en cookie för konverteringsspårning på din dator. Dessa cookies går ut efter 30 dagar, innehåller ingen personligt identifierbar information och kan inte användas för att identifiera någon person.

                Om du besöker vissa sidor på vår webbplats och din cookie inte har gått ut kan Google och vi se att du har klickat på annonsen, och dirigerades till sidan. Varje Google Ads-kund får en unik cookie. På grund av det finns det inget sätt som cookies kan spåras över Google Ads-kundernas webbplats.

                Informationen som samlas in genom konverterings-cookien används för att skapa konverteringsstatistik för Google Ads-kunder som har valt att använda konverteringsspårning. Detta berättar för kunder hur många användare som har klickat på annonsen och landat på en sida med en tagg för konverteringsspårning. De kommer dock inte att få någon information som personligen identifierar användare.

                Om du inte vill delta i spårningen kan du tacka nej genom att hindra installationen av cookies genom inställningar i din webbläsare (inaktiveringsalternativet). Du kommer då inte att ingå i konverteringsspårningsstatistiken. Ytterligare information om Googles integritetspolicy går att hitta här: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=en, https://policies.google.com/privacy?gl=en.

                7. Google Re-Marketing (Online Marketing)

                Den här webbplatsen använder remarketingfunktionen hos Google Inc. (1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, "Google"). Den här funktionen används för att visa intressebaserade annonser till besökare på webbplatsen som en del av Googles annonseringsnätverk. Webbplatsbesökares webbläsare lagrar "cookies", som är textfiler placerade på din dator, som gör att besökaren kan kännas igen när hen besöker webbsidor som ingår i Googles annonsnätverk. Dessa sidor kan sedan presentera annonser till besökaren om innehåll som tidigare visats av besökaren på webbplatsen som besöktes med Googles remarketingfunktion. Enligt egen information samlar inte Google in några personuppgifter under denna process. Men om du inte vill att Googles remarketingfunktion ska användas kan du alltid avaktivera den genom att göra lämpliga inställningar på https://www.google.com/settings/ads.
                Ytterligare information om Googles remarketing och Googles integritetspolicy finns på: https://www.google.com/privacy/ads/.

                8. Facebook (Online Marketing / Re-Targeting)

                Pixlar från Facebook, Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook") är implementerade på våra sidor. Detta låter oss göra vår onlinemarknadsföring mer intressant och skräddarsydd för dina behov. Vi kan därmed rikta in oss genom onlinemarknadsföring till de användare som redan har visat intresse för vår butik och våra produkter. För detta syfte ställs en cookie in där intressedata samlas in under pseudonymer. Med hjälp av den här informationen kommer du att visas intresserelaterade annonser om våra erbjudanden. Detta låter oss också mäta effektiviteten hos Facebookannonsering för statistiska syften. Inga direkta personuppgifter lagras, och inga användarprofiler används tillsammans med personuppgifter om dig.
                Du har alternativet att inaktivera insamlingen av data för syftet att erbjuda anpassad annonsering med hjälp av följande länk: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences. En cookie ställs då in som permanent förhindrar insamling av data, så länge du inte specifikt raderar denna cookie i din webbläsare eller använder funktionen ”Radera alla cookies”. Du kan sedan installera denna cookie igen när du vill.
                Dina insamlade data förblir anonyma för IVY & OAK. Detta innebär att vi inte kan se personuppgifter för några individuella användare. Den insamlade datan lagras och behandlas dock av Facebook. Facebook kan koppla datan till datan på ditt Facebookkonto och använder datan för sina egna annonseringssyften, enligt Facebooks riktlinjer för data: https://www.facebook.com/about/privacy/.
                Syftet och omfattningen med datainsamlingen och behandlingen av data som Facebook utför, samt kopplade rättigheter och inställningsalternativ för att skydda användarnas integritet, kan hittas i Facebooks integritetspolicy: https://www.facebook.com/about/privacy/ eller på https://www.facebook.com/help/568137493302217.
                Om vi överför data till Facebook för jämförelsesyften krypteras denna data lokalt i webbläsaren och skickas sedan till Facebook via en säker https-anslutning. Detta görs endast för att jämföra den med den data som krypterats av Facebook.

                V. SOCIALA PLUGINS
                1. Instagram

                  På vår webbplats används så kallade sociala plugins ("plugins") från det sociala nätverket Instagram, som drivs av Instagram LLC., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA ("Instagram"). Plugins är markerade med en "Instagram-knapp" på vår webbplats. När du klickar på "Instagram-knappen" medan du är inloggad på din Instagram-profil kan du länka innehållet på våra webbplatser till din Instagram-profil. Detta gör det möjligt för Instagram att koppla ditt besök på våra webbplatser till ditt användarkonto. Instagram informerar inte oss om vilken information som överförs och hur den används. Mer information finns i Instagrams integritetspolicy.

                  2. Facebook

                    Vår webbplats använder sociala plugins som tillhandahålls av det sociala nätverket facebook.com, som drivs av Facebook Inc. Plugins kan identifieras med en Facebook-logotyp eller meddelandet "Facebook Social Plugin". För en fullständig lista över alla sociala plugins och deras utseende, se Facebooks webbplats.

                    När du besöker en sida på vår webbplats som innehåller en social plugin etablerar din webbläsare en direkt anslutning till Facebooks servrar. Facebook överför direkt plugin-innehållet till din webbläsare som bäddar in den på webbplatsen, så att Facebook kan få information om att du har åtkomst till respektive sida på vår webbplats. För detta ändamål överförs internetadressen till den besökta webbplatsen (din IP-adress) till en Facebook-server i USA där data lagras. Detta inträffar även om du inte har ett Facebook-konto eller inte är inloggad på Facebook vid den tiden.

                    Om du är inloggad på Facebook kan ditt besök tilldelas ditt Facebook-konto. Om du interagerar med plugins, t.ex. genom att klicka på "Gilla", eller publicera en kommentar, överförs motsvarande information från din webbläsare direkt till Facebook och lagras där. Informationen kan också publiceras på Facebook och visas för dina Facebook-vänner.

                    För information om syftet och omfattningen av datainsamling från Facebook och hur datan behandlas och används, liksom dina rättigheter i detta avseende och inställningsalternativ för att skydda din integritet, besök Facebooks integritetspolicy.

                    Om du är Facebook-medlem och inte vill att Facebook ska koppla uppgifterna om ditt besök på vår webbplats med dina medlemsuppgifter som redan lagrats av Facebook, logga ut från Facebook innan du går in på vår webbplats. Du kan också blockera Facebook sociala plugin-program med hjälp av tillägg för din webbläsare, till exempel "Facebook Blocker" eller om du använder vår opt-out-funktion under hela sessionen. Klicka på följande länk: https://www.ivy-oak.com/optout-for-facebook/

                    Vi litar på tillförlitligheten hos Facebooks IT- och datasäkerhet. Facebook är certifierade enligt US-EU-dataskyddsavtalet "Privacy Shield" och förbinder sig härmed att följa EU:s lagstiftning om dataskydd.

                    3. YouTube

                      Vi bäddar in videor på vår webbplats som är tillgängliga via videoplattformen YouTube (inbäddat innehåll). YouTube är en tjänst från Google Inc. YouTube använder cookies för att utvärdera videon du laddar och för att sammanställa rapporter om videoanvändning för innehavaren av YouTube-kontona, för att förbättra användbarheten för tjänsten och för att förhindra olaglig användning.

                      Cookien ger oss statistiska utvärderingar av YouTube om efterfrågan på videor som bäddats in på våra webbplatser.

                      Alla dessa videoklipp ingår i "expanderat dataskyddsläge", vilket innebär att ingen data sparas om du inte tittar på videoklippen. Enligt Google lagras inga data som skulle möjliggöra din personliga identifiering.

                      En koppling av data till din person är dock möjligt om du är inloggad på ditt konto på YouTube eller andra Google-tjänster. Om du inte vill tillåta detta, logga du från ditt Google-konto innan du spelar upp en inbäddad video på vår webbplats.

                      Du kan förhindra installation av cookies genom att justera din webbläsare i enlighet med detta. I detta fall är det dock möjligt att inte alla funktioner på webbplatsen är tillgängliga för användaren i sin fulla omfattning.

                      Vänligen se mer information om dataskydd på YouTube i Googles integritetspolicy.

                      4. Pinterest

                        Vår webbplats använder plugins som tillhandahålls av det sociala nätverket Pinterest, som drivs av Pinterest, Inc., 808 Brannan St, San Francisco, CA 94103, USA ("Pinterest”).

                        När du besöker en sida på vår webbplats som innehåller en social plugin etablerar din webbläsare en direkt anslutning till Pinterests servrar. Pinterest överför direkt plugin-innehållet till din webbläsare, som bäddar in den på webbplatsen.

                        Genom att bädda in plugins får Pinterest information som din webbläsare har laddat in på den här specifika webbplatsen för vår webbnärvaro även om du inte har ett Pinterest-konto eller inte är inloggad på ditt Pinterest-konto. Denna information (inklusive din IP-adress) överförs direkt till Pinterests servrar i USA och lagras där.

                        Om du är inloggad på ditt Pinterest-konto och klickar på "pin it"-knappen tar Pinterest information som du laddat in på webbplatsen och kan koppla data om ditt besök på vår webbplats till ditt Pinterest-konto. Om du inte vill att detta ska göras, logga ut från Pinterest innan du klickar på knappen "Pin it".

                        För information om syfte och omfattning av datainsamling och bearbetas av Pinterest, samt dina rättigheter i detta avseende och inställningsalternativ för att skydda din integritet, besök Pinterests integritetspolicy: http://pinterest.com/about/privacy.

                        VI. RÄTT TILL INFORMATION, RÄTTELSE, BLOCKERING OCH RADERING

                          Du har rätt till information om de personuppgifter som lagras under ditt namn samt rätten att korrigera felaktiga uppgifter, eller att blockera och ta bort sådan data.
                          Du har följande rättigheter avseende dina uppgifter:

                          • Rätt att bli informerad (artikel 15 DSGVO)
                          • Rätt att korrigera eller radera dina uppgifter (Art 16 och Art.17 DSGVO)
                          • Rätt att begränsa användningen av dina uppgifter (artikel 18 DSGVO)
                          • Rätt till uppgifternas portabilitet (artikel 20 DSGVO)
                          • Rätt att avsäga dig bearbetningen (artikel 21 DSGVO)

                          Baserat på art. 7 abs. 3 DSGVO har du rätt att vid varje tillfälle återkalla det ursprungliga samtycket. Det innebär att vi inte har rätt att bearbeta dina uppgifter från och med den stunden.
                          Du har vidare rätt att skicka klagomål gällande dina uppgifter som behandlas av oss hos en myndighet för dataskydd (artikel 77 DSGVO).

                          För att få information om dina personuppgifter, få felaktiga uppgifter korrigerade, få uppgifter blockerade eller borttagna eller för ytterligare frågor om användningen av dina personuppgifter, skicka ett mail till info@ivy-oak.com.

                          VII. DATASÄKERHET

                          Din anslutning till vår webbplats är TLS-säkrad.

                          Vi använder lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina lagrade personuppgifter mot manipulation, delvis eller fullständig förlust och mot obehörig åtkomst från tredje part. Våra säkerhetsåtgärder stärks ständigt då ny teknik blir tillgänglig.

                          VIII. GILTIGHETEN FÖR INTEGRITETSPOLICYN, ÄNDRINGAR

                          Denna integritetspolicy är för närvarande i effekt och daterad maj 2018.

                          Genom ytterligare utveckling av webbplatsen eller på grund av ändringar i lagar eller lagkrav kan det vara nödvändigt att göra ändringar i denna integritetspolicy. Den nuvarande integritetspolicyn kan alltid hämtas och skrivas ut från webbplatsen www.ivy-oak.com.